جزییات پایان نامه و دانلود متن کامل در سایت elmyar.net
آموزش کامل پایان نامه نویسی مخصوص مقطع کارشناسی ارشد
دانلود متن کامل پایان نامه - همه رشته ها -
عنوان کامل پایان نامه :مقایسه تأثیر آموزش مبتنی بر هوشهای چندگانه و روش متداول بر یادگیری دانشآموزان
نظریه های مختلف در ارتباط با هوش
این نظر که انسان دارای توانایی های ذهنی قابل اندازه گیری است، حداقل به کتاب فرانسیس گالتون[1] در سال 1869 با عنوان « نبوغ ارثی » بر می گردد. نظریهی گالتون مبنی بر اینکه برای توانایی های ذهنی افراد محدویت های متفاوتی وجود دارد، سر آغاز نظریهی روان سنجی جدید در ارتباط با توانایی های ذهنی بود. (پلامین[2]، 1988)
علاوه بر این، بینه و سیمون معتقد بودند که قبل از طراحی هر گونه برنامه ی درسی، روشی نیاز است تا که بتوان به کمک آن، عملکرد عمومی ذهن دانشآموزان را اندازه گیری کند.
براساس این فرض بینه وسیمون آزمونی ساختند که برای اندازه گیری هوش طراحی شده بود. آزمونهای آنها بر اساس این تعریف بود که در هوش، یک استعداد فکری بنیادی وجود داردکه تغییر یا فقدان آن برای زندگی اهمیت فراوانی دارد. این استعداد فکری، داوری است و یا می توان آن را حس خوب، حس عملی، قریحه و استعداد فکری فرد برای تطیق خویش با محیط نامید. (بینه وسیمون، 1905 )
گام مهم بعدی برای طراحی مقیاس های اندازه گیری هوش در ایالات متحده ی آمریکا برداشته شد و ترمن سردمدار آن بود. برای مدت بیست سال نسخه ای از آزمون بینه و سیمون که در سال 1916 توسط استنفورد اصلاح گردید، وسیله ی اندازه گیری هوش در آمریکا بود ولی به مرور زمان مشخص گردید که آزمون مذکور از جهاتی رضایت بخش نیست. به همین دلیل ترمن و مریل نسخهی تجدید نظر شدهی آزمون استنفورد – بینه را به چاپ رساندند. (مریل وترمن[3]،1973)
[1] . Frances Gatton
[2] . Plomin
[3] . Terman & Merrill
سوالات یا اهداف پایان نامه :
- تعیین میزان تأثیر آموزش با روش هوشهای چند گانه و یادگیری دانشآموز
- تعیین میزان تأثیر آموزش با روش هوشهای چند گانه و نگرش دانشآموز